Cancer de san

   Produse naturale recomandate in tratarea cancerului mamar.

 •   Reteta pentru cancer de san de la „Vraciul de la Ploiesti”, asa cum e cunoscut parintele Dumitru Botosaru. (Reteta Monica Tatoiu) 
 Ingrediente 
 •   Laptisor de matca: 4 gr 
 •   Miere de salcam: 1,5 kg 
 •   Polen macinat: 300 gr 
 •   Ser fiziologic: 20 dl  
 •   Tinctura de propolis: 150 gr 
 Acestea se amesteca bine si se pastreaza la frigider. 
 Se ia cate o lingurita dimineata, la pranz si seara. 
 •  Miere propolizată 
 Este un remediu antiinfecţios excepţional având şi efecte imunostimulatoare foarte puternice. 
 Se obţine punând în 8 linguri de miere (polifloră) si 4 linguriţe de tinctură de propolis, după care se amestecă bine până se omogenizează. 
 Se ia câte o lingură de miere propolizată, de 3 ori pe zi, în cure de 3 săptămâni. 
 • Cura cu polen - se consumă câte 1 linguriţă, de două ori pe zi, cu 10 minute înainte de masă. 
 Cura durează 30 de zile. 
 Se pot face 3-4 cure pe an. 
 Consumul de polen determină intensificarea acţiunii sistemului imunitar în sensul fagocitării formaţiunilor tumorale, creşterea producţiei de celule imunocompetente, precum şi a producţiei de anticorpi specifici. 
 Mai mult, polenul are un conţinut ridicat în seleniu (pe locul doi după nucile braziliene), iar acest element are capacităţi antioxidante şi protectoare pentru multe forme de cancer. 
 Pentru început este bine să verificaţi dacă nu sunteţi alergic la polen. Pentru a face acest lucru consumaţi mai întâi, doar 1-2 granule de polen şi apoi vedeţi cum se comportă organismul. Măriţi doza de fiecare dată câte puţin, până ajungeţi la cantităţile recomandate, în cazul efectelor adverse, întrerupeţi cura. 
 •   Terapie naturală tibetană împotriva cancerului 
 Terapia tibetană este o alternativă complet naturală. Ea se bazează pe combinaţia mierii, cu extract de lămâie şi cu bicarbonat de sodiu pur. 
 Această combinație normalizează Ph-ul organismului. În plus, s-a dovedit de câteva mii de ori mai puternic decât citostaticele clasice. 
 Un studiu efectuat de cercetătorii de la John Hopkins din Statele Unite a confirmat faptul că amestecul poate distruge celulele maligne în câteva tipuri de cancer, fără a le afecta pe cele sănătoase. 
 În plus, preparatul tibetan este unul dintre cele mai efciente antioxidante, previne apariţia diabetului, detoxifiază organismul şi menţine greutatea în limite ideale. 
 Cum prepari rețeta tibetană 
 •  100 de grame de miere ecologică 
 •  sucul a doua lămâi, 
 •  doi căţei de usturoi curăţat şi tăiat în bucăţi foarte fine
 •  15 grame de bicarbonat de sodiu. 
 Se amestecă foaret bine, într-un vas de sticlă curat şi se lasă la macerat, acoperit, într-un loc cald, vreme de zece zile, după care se poate consuma câte o linguriţă, zilnic, pe stomacul gol, în cure de patru luni pe an (de preferinţă în prima lună a fiecărui anotimp). 
 •  Sfecla roșie conține betaină și aminoacizi care au proprietăți anti-cancerigene naturale.
 Studiile realizate până în prezent arată că betaina – compusul activ principal din sfeclă atacă celulele canceroase din țesuturile corpului. Pigmenții care dau sfeclei culoarea intensă, numiți betacianini, s-au dovedit de asemenea agenți anticancerigeni foarte puternici, în special împotriva cancerului de colon și de sân, dar și împotriva altor boli grave. 
Bolnavii de cancer trebuie să consume câte 500 ml de suc de sfeclă roșie pe zi, circa 2 pahare. 
 Cel mai bun moment al zilei pentru a bea acest suc este dimineața, pe stomacul gol, sau la 1 oră după micul-dejun 
 •  Faimosul tratament naturist pentru cancer descoperit de dr Budwig 
 Renumitul tratament naturist pentru cancer descoperit de biochimistul neamț cuprinde două etape: 
 Prima etapă constă în integrarea în alimentația zilnică a bolnavilor de cancer a unui amestec obținut din 3 linguri de in înmuiat în apă (sau 5 linguri de ulei de in bio, neîncălzit și netratat), o ceașcă de brânză dulce și un vârf de cuțit de piper Cayenne. 
 Acest amestec se administrează cu o lingură de lemn, niciodată cu una metalică. Semințele de in furnizează corpului acizii grași esențiali care suplinesc lipoproteinele și fosfolipidele lipsă, necesare funcționării adecvate a celulelor și oxigenării lor. 
 Brânza dulce furnizează proteinele de care se vor lega grăsimile pentru a deveni solubile în apă și pentru a penetra astfel membranele și pereții celulelor. Acest lucru asigură un aport de energie și de oxigen mult mai mare, ceea ce reduce dezvoltarea tumorilor. 
 Cea de-a doua etapă a acestui tratament naturist pentru cancer presupune respectarea câtorva reguli de viață al căror scop este acela de a limita la maximum cantitatea de toxine care pătrund în corp și îi măresc aciditatea, creând astfel un mediu propice dezvoltării celulelor canceroase. 
 Se consumă doar alimente proaspete și bio. 
 Nu se bea apă de la robinet și niciun fel de băutură carbogazoasă 
 Se evită zahărul, alimentele procesate, grăsimile animale, maioneza și sosurile pentru salate disponibile în comerț Zahărul se înlocuiește cu îndulcitori: miere sau stevia Se beau 3 căni de ceai verde zilnic 
 Se consumă sucuri de legume proaspete: suc de morcovi, de țelină, de sfeclă roșie Se evită sarea, pâinea albă, orezul alb, făina albă 
 Nu se consumă produse din soia 
 Se înlocuiesc uleiurile hidrogenate și uleiul de pește cu ulei de cocos 
 Se limitează la maximum utilizarea medicamentelor și a produselor cosmetice chimice. 
 Acest tratament naturist pentru cancer este la îndemâna tuturor, însă nu este recomandat să apelați la el fără a vă consulta medicul curant.